Sleutel-op-de-deur

Bouwen volgens de sleutel-op-de-deurmethode is bouwen met één firma dat het hele bouwproces voor zijn rekening neemt. Deze methode wordt vooral gebruikt bij nieuwbouw. Van de plannen en het ontwerp, over de ruwbouw tot de afwerking. Alles wordt voor u geregeld, u hoeft zelf niet achter de architect aan of verschillende onderaannemers.

Sleutel op de deur
De individuele werken worden door de firma zelf uitbesteed aan onderaannemers, waarbij de hoofdaannemer wel het aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke blijft.

Verschil sleutel-op-de-deur en normale bouw

Deze methode lijkt in veel op het bouwen met een algemeen aannemer. Het verschil is dat sleutel-op-de-deurfirma's beschikken over uitgebreid documentatiemateriaal, basisplannen en vaak meerdere modelwoningen. Door deze modelwoningen krijgt u een goed beeld over hoe uw woning er uit kan komen te zien. Daarnaast kan de firma de duur en prijs goed inschatten. Geen nare verrassingen achteraf.

Wat sommigen wel als nadeel ervaren is dat er bij deze methode niet heel veel mogelijkheden zijn voor eigen inbreng. Al is dat niet voor iedere bouwheer een probleem. Bij andere firma's is de eigen inbreng relatief, steeds vaker worden basisplannen gezien als een vertrekpunt, hier is dus wel eigen inbreng mogelijk.

Aannemers vergelijken

Wilt u sleutel-op-de-deur laten bouwen met een aannemer, dan is het aan te raden om hiervoor meerdere aannemers uit uw regio te vergelijken. U kunt op deze manier eenvoudig besparen en kiezen voor een professionele aannemer tegen de beste prijs!

Het aanvragen van offertes is gemakkelijk en snel en bovendien geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze aannemers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde aannemers.
Omdat u van meerdere aannemers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op kosten voor een aannemer!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u kiest voor een aannemer. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.