Hoe op zoek naar een slotenmaker?

Mike avatar

Mike op 05-10-2017

Hoe op zoek naar een slotenmaker?

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Het is niet altijd eenvoudig om een goede slotenmaker in de buurt te vinden! In de afgelopen jaren is het aantal slotenmakers dermate hard gestegen, dat het steeds lastiger wordt om goede en slechte slotenmakers van elkaar te scheiden. Hoe weet u zeker dat een slotenmaker betrouwbaar is? Hoe voorkomt u dat u veel te veel betaalt voor de uit te voeren klussen? Enzovoorts. In dit artikel vertellen we u meer over het vinden van een betrouwbare slotenmaker. Voor het schrijven van dit artikel spraken we met een slotenmaker in Gent, die zelf ook regelmatig hoort dat consumenten het lastig vinden om een geschikte vakman te vinden.

Informeer bij familieleden en vrienden

De meest betrouwbare manier om een goede slotenmaker te vinden, is het informeren bij vrienden en familie in de buurt. Wellicht hebben zij in het verleden hulp van een slotenmaker nodig gehad. Hoe waren hun ervaringen? Welke slotenmaker was betrouwbaar en welke slotenmaker leverde slecht werk af? Enzovoorts. Op basis van de ervaringen van familieleden en vrienden kunt u zelf een keuze maken. Er is niets betrouwbaarder dan de ervaringen die zij met u delen!

Tip: bel een slotenmaker altijd vooraf om te informeren naar zijn expertise en tarieven! Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Op internet naar slotenmakers zoeken

Een alternatief voor het vragen naar de ervaringen van familieleden en vrienden is de mogelijkheid om op internet naar recensies te zoeken. Er zijn verschillende websites waarop consumenten recensies over vakmensen achter kunnen laten. Naast recensies over slotenmakers vindt u hier bijvoorbeeld ook ervaringen met loodgieters, elektriciens, timmermannen, enzovoorts.

Tip: let goed op het aantal recensies wat een slotenmaker gekregen heeft! Het komt regelmatig voor dat slotenmakers recensies aan hun eigen profiel toevoegen, om zo beter te ogen dan ze daadwerkelijk zijn. Wees hier alert op bij het maken van uw keuze!


Laat een reactie achter, vinden we leuk!