3 tips als u bent buitengesloten

Mike avatar

Mike op 28-09-2017

3 tips als u bent buitengesloten

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Hoewel je hoopt dat het je nooit zal overkomen, kunt je onverhoopt te maken krijgen met een buitensluiting. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij je de sleutel van jouw woning vergeten bent, een situatie waarbij de sleutel afbreekt in het slot, enzovoorts. Voorheen was het niet ongebruikelijk om in dergelijke situaties een ruitje in te gooien, om op die manier alsnog jouw woning binnen te kunnen komen. Tegenwoordig zijn er slimmere oplossingen! In dit artikel vertellen we je meer over het inschakelen van hulp bij een buitensluiting.

Tip 1: schakel jouw partner in met een sleutel

De meest voor de hand liggende optie om jouw woning binnen te kunnen komen bij het vergeten of verlies van jouw sleutel, is het inschakelen van jouw partner. Wanneer je met meerdere mensen in huis woont zal er altijd iemand zijn die z’n sleutel wel meegenomen heeft. Zo hoef je geen externe hulp in te schakelen om binnen jouw woning te komen!

Tip 2: laat een sleutel bij buren of kennissen liggen

Een alternatief voor het inschakelen van medebewoners is het ophalen van een reservesleutel bij buren, kennissen, familieleden, enzovoorts. Veel huishoudens vinden het een fijn idee als mensen uit hun omgeving een reservesleutel hebben. Zo kun je altijd jouw woning binnenkomen! Leg een reservesleutel in ieder geval nooit onder de deurmat, jouw container of een bloempot.

Tip 3: een slotenmaker inschakelen

Mocht je geen reservesleutel bij anderen hebben liggen of geen familieleden in de buurt hebben die jouw deur kunnen openen, dan kun je een slotenmaker inschakelen. Een slotenmaker beschikt over de juiste hulpmiddelen om het slot razendsnel voor je te openen, zonder schade aan te richten. Zoek je bijvoorbeeld een slotenmaker in Mechelen? Op deze website vind je een betrouwbare slotenmaker, die je graag helpt bij het oplossen van een buitensluiting uit jouw woning.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!